Κατασκηνωτικά Πρωινά 2017

Φέτος, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό δεν θα λειτουργήσει η Μουσική Θεατρική Κατασκήνωση του ΝΕΟΣ στο Μέγα Γιαλό της Σύρου, αφού η πυρκαγιά του Οκτωβρίου άφησε μεγάλες ζημιές που δεν καταφέραμε να διορθώσουμε.

Είναι πολλά τα παιδιά (και τα στελέχη) όμως που ζητάνε επίμονα να μην χαθεί η συνάντησή μας αυτή τη χρονιά. Ανταποκρινόμαστε λοιπόν σ΄ αυτό και διοργανώνουμε για φέτος Κατασκηνωτικά Πρωινά στο γνωστό μας χώρο της κατασκήνωσης για παιχνίδι, τραγούδι και θέατρο. Συγκεκριμένα:

Για δύο εβδομάδες του Ιουλίου

α. Δευτέρα 17 έως Κυριακή 23 Ιουλίου και
β. Δευτέρα 24 έως Κυριακή 30 Ιουλίου.

Θα πραγματοποιείται πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια συντροφιάς, κατασκευές κ.α.
Δεκτά γίνονται παιδιά που τελείωσαν Β’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου, αλλά μπορούν να συμμετέχουν σε όποια περίοδο επιθυμούν ανεξαρτήτως ηλικίας.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα και θα παρέχεται καθημερινά δεκατιανό και μεσημεριανό.

Αν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερόμενων, θα δρομολογηθεί λεωφορείο που θα μεταφέρει τα παιδιά στο χώρο των δραστηριοτήτων (Νήτες, Μέγας Γιαλός).

Για δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Πριν δηλώσετε συμμετοχή, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Συμμετοχής στα φετινά Κατασκηνωτικά Πρωινά μας!